Lirik Lagu Janji Tresno – Stres Royal

In Lirik Lagu 688 views

Lirik Lagu Janji Tresno - Stres Royal

Lirik Lagu Janji Tresno – Stres Royal

aku pancen tresno ro kowe
tapi ra iso mblenjani liyane
kowe sing tak tresno
kowesing tak jaga sak lawase

wis ra iso ngeliyo, mergo aku kebacut tresno
yen saiki kowe lungo, mergane ono wong liyo

nanging aku mung ikhlas, mergo kebacut tresno
awan bengi aku tansah ndedungo
mugo kowe tansah eling duh wanito
mung kabeh iki tak anggep pacobaning ndonya

tresno kang setyo kabeh wis tak coba
mugo – mugo bebrayan nganti tekane tuwo

aku pancen tresno ro kowe
tapi ra iso mblenjani liyane
kowe sing tak tresno
kowesing tak jaga sak lawase

ojo nganti lali marang aku iki
aku ninggal kowe ora mergo ati
sing tak jaluk saiki, jembarno pangapuramu…
yayiii….

ojo anggep tresnaku iki mung dolanan
yen ra percaya marang kabeh kahanan
kahanan kang dadi saksi marang tresnaku iki
tak rasakke kabeh iki ning sak jeroning ati

rungokno laguku iki nganti kowe ngerti
opo sing tak rasakke mbiyen nganti tekan saiki
lagu tresno iki mugo kowe ngerti, aku tresno marang kowe yayii….

aku pancen tresno ro kowe
tapi ra iso mblenjani liyane
kowe sing tak tresno
kowesing tak jaga sak lawase

ojo nganti lali marang aku iki
aku ninggal kowe ora mergo ati
sing tak jaluk saiki, jembarno pangapuramu…
yayii…. 2X

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Tags: #JANJI TRESNO #lirik Janji Tresno #lirik lagu #lirik lagu indonesia #lirik Stres Royal

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Must read×

Top